Jedná se o čepování piva, kdy vzniká mokrá pěna, která pomalu dochází. Pivo má příjemný jemnější říz, není přesycené ani chuťově prázdné. Pěna je krásně krémová a po napití vytváří kroužky, kterým se říká hladinky.
Sklenice obsahuje více než ¼ piva, nad ním je hustá krémová pěna, která nedosahuje po okraj sklenice. Tento styl je ideální k degustaci a jako stvořený k vlastnoručnímu čepování na našich samovýčepech v The PUB. Vaše pivo bude vždy čerstvé a v nejlepší kondici.
Sklenice plná krémové pěny, která umožní vychutnat si plnou chuť piva v jeho unikátní formě. Je charakteristické svou jemnou a sladší chutí a doporučujeme jej zejména ženám. Mlíko je třeba vypít ihned po načepování.
Do sklenice je načepováno pouze pivo bez pěny. Pivo má vyšší říz díky maximálnímu obsahu CO2. Avšak kvůli absenci pěny rychleji oxiduje. Nejlepší tedy je vypít ho rychle po načepování.