Dobrý den,
Jmenuji se Aleš Dvořák a pracuji jako vrchní výčepní konceptu The PUB. Potkat se spolu můžeme v mé domovské restauraci The PUB Praha 1.
Vítám Vás v našem výčepu!
Zkušenosti sbírám poctivě už více než 20 let, ale kouzlu hospody jsem propadl už o hodně dříve. Jako malý kluk jsem se vždy těšil, až mě rodiče pošlou se džbánkem „Na růžek“ a já budu mít možnost alespoň chvíli pozorovat ten cvrkot v hospodě, ale hlavně toho pána v zástěře za výčepem, který to všechno řídí.
Uteklo pár let, přišly letní brigády a první nesmělé kroky za bar. S přibývajícími zkušenostmi se ukázal výběr budoucího povolání jasný. Při studiu na vysoké škole hotelové už jsem pracoval za barem na plný úvazek. A i když je život cesta klikatá a vyzkoušel jsem i jiná povolání, rád jsem se vrátil za výčep, kam patřím.
Za svou dlouholetou praxi jsem prošel v provozu všemi pracovními pozicemi, snad kromě majitele a sommeliera, ale práce za barem mi přináší největší radost.
Oceněním mé práce je účast ve finále soutěže Pilsner Urquell Master Bartender 2014, kam jsem postoupil mezi 20 nejlepších výčepních Pilsner Urquell z celé České republiky. Účast v této prestižní soutěži mi ukázala, že konkurence je opravdu silná a je stále co zlepšovat.
Zároveň cítím potřebu šířit osvětu v péči o pivo a jeho podávání nejen mezi své kolegy barmany a výčepní, ale hlavně mezi Vás, naše hosty. Aby bylo pro Vás snazší rozpoznat, kde je pivo kvalitní, je o něj dobře postaráno a servis na úrovni.
Já a moji kolegové v The PUB se s Vámi velmi rádi podělíme o znalosti o pivu a jeho správném podávání, abyste si mohli naplno vychutnat zážitek spojený s pivem a jeho vlastnoručním čepováním na všechny způsoby.
V The PUB pracuji od roku 2010 a stále se snažíme zlepšovat naše služby, abyste Vy, naši hosté, odcházeli co nejspokojenější a rádi se vraceli.
A v tom nepolevíme!
Na zdraví a na viděnou v The PUB.
Aleš Dvořák